035 - 601 59 76|info@johnwesthof.nl
Slide A

Behangen en Muurdecoratie

Slide D

Onderhoud aan kozijnen

Slide C

Ambachtelijk vakmanschap

(Wand)decoratie

Decoratie van hout en wand

De mogelijkheden die verf en wandbekleding bieden, zijn eindeloos. Door kleur, materialen, patronen en texturen goed te combineren, creëer je precies de sfeer die je wenst. Onze kennis en expertise gaat verder dan een behangboek en kleurenwaaier. We kunnen u adviseren welke kleuren en materialen het best passen bij de ruimte. En heeft u zelf al een concreet idee over het eindresultaat, dan kunnen wij dat voor u realiseren.

Wanddecoratie

Bij het decoreren van wanden heeft u de keuze uit een scala aan mogelijkheden. We kunnen de wand voorzien van een kleur of combinatie van kleuren met muurverf of structuurverf. Op wanden die geen egale ondergrond hebben, brengen we eerst glasvliesbehang aan. Hier zijn allerlei structuren mogelijk. Nadat de wand is voorzien van een nieuwe kleur, kunnen daar ook weer motieven, tekst of symbolen ter decoratie worden aangebracht. Heeft u liever behang, dan kunnen we dat in talloze patronen en kleuren aanbrengen. Wilt u iets anders dan papier of vinyl, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een meer natuurlijke uitstraling met riet of jute.

Binnenhuisarchitecten en woonstylisten

Regelmatig werken we in projecten samen met interieurarchitecten en woonstylisten. Zo kan het gebeuren dat wij worden ingehuurd voor schilderwerkzaamheden of wanddecoratie. Andersom kan ook. Als wij worden benaderd voor een project, waarin de vraagstelling groter is dan alleen op uitvoerend vlak, zoeken wij de samenwerking met een binnenhuisarchitect of woonstylist. Op die manier kunnen we invulling geven aan elk project op het gebied van restyling en afwerking.

Contact

John Westhof Schildersbedrijf
Krommeweg 31
3762 DN Soest

035 - 601 59 76
06 - 54 99 36 23
info@johnwesthof.nl

Referenties

Johns ogen beginnen te glimmen bij een goede pot verf en als hij iets vertelt over schilderwerk doet hij dat vol passie. Inmiddels heeft hij bij ons thuis geschilderd, het werk is bijna af en ik ben blij met het resultaat!

Ida Scholten, Soest