035 - 601 59 76|info@johnwesthof.nl
Slide A

Behangen en Muurdecoratie

Slide D

Onderhoud aan kozijnen

Slide C

Ambachtelijk vakmanschap

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract is een zorg minder

Het schilderwerk aan uw pand vraagt om periodiek onderhoud. Door de dakgoten, boeien, windveren, kozijnen en deuren regelmatig te reinigen blijft de verf mooi. Daarnaast zorgt het reinigen meteen voor een visuele inspectie, zodat beschadigingen aan de verf meteen worden opgemerkt. Helaas vergeten de meeste mensen om dit periodieke onderhoud uit te voeren of vinden ze dat lastig. Met een onderhoudscontract hoeft u er zelf niet meer aan te denken. Dat doen wij voor u

Om het jaar aandacht voor uw verf

Met een onderhoudscontract wordt al het schilderwerk van uw pand om het jaar gereinigd, gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. Op die manier blijft de verf in optimale conditie en ziet uw pand er altijd verzorgd uit. Ingrijpende maatregelen als het vervangen van ramen of kozijnen blijven u bespaart, omdat de verflaag het hout continu beschermd. Als de verflaag aan vervanging toe is, wordt alles opnieuw geschilderd. Ook dat is in het onderhoudscontract opgenomen, zodat u precies weet wat u financieel te wachten staat.

Meer weten over het onderhoudscontract?

Als u wilt weten of een onderhoudscontract ook voor u interessant is, neem dan contact met ons op. U krijgt van ons alle benodigde informatie en we komen graag naar u toe voor een opname. Nadat we de huidige situatie volledig hebben geïnventariseerd, krijgt een complete offerte met daarin ook een planning waarin staat in welk jaren werkzaamheden plaatsvinden. Een onderhoudscontract bestrijkt een periode van minimaal vijf jaar, maar is altijd tussentijds opzegbaar. Bel of mail voor meer informatie.

Recente projecten

Onderhoud Muurhuizen Amersfoort

Lees verder
Onderhoud Plasweg Soest

Lees verder
Binnen- en buitenschilderwerk Laren

Lees verder

Contact

John Westhof Schildersbedrijf
Krommeweg 31
3762 DN Soest

035 - 601 59 76
06 - 54 99 36 23
info@johnwesthof.nl

Referenties

Johns ogen beginnen te glimmen bij een goede pot verf en als hij iets vertelt over schilderwerk doet hij dat vol passie. Inmiddels heeft hij bij ons thuis geschilderd, het werk is bijna af en ik ben blij met het resultaat!

Ida Scholten, Soest