035 - 601 59 76|info@johnwesthof.nl
Slide A

Behangen en Muurdecoratie

Slide D

Onderhoud aan kozijnen

Slide C

Ambachtelijk vakmanschap

Schilderwerk

Een echte schilder verft en adviseert

Schilderen is een vak. Wie ooit zelf de kwast ter hand heeft genomen, weet dat het moeilijker is dan het lijkt. Mooi schilderwerk vraagt om een vakman. Iemand die weet welk materiaal welke verf nodig heeft. Die je kan adviseren over kleurgebruik en soorten verf. Een schilder die begint met de ondergrond. Zolang die niet goed is, blijft het verfblik dicht.

Goed schilderwerk begint met een schone ondergrond

Of je nou binnen of buiten gaat schilderen, het begint altijd met het reinigen van de ondergrond. Soms is die ondergrond zodanig aangetast, dat schuren of reparatie noodzakelijk is. Bij John Westhof Schildersbedrijf zijn we daar secuur in. Haastige spoed is in ons vak namelijk nooit goed. Vandaar dat we eerst de bestaande situatie grondig inventariseren en u vervolgens adviseren over de nodige werkzaamheden, compleet met een een duidelijke offerte.

De ene verf is de andere niet

In de bouwmarkt of verfspeciaalzaak zie al snel hoeveel soorten verven, lakken en beitsen er zijn. Maar wat gebruik je nou binnen en wat gebruik je buiten? Met welke verf lak je houtwerk op het zuiden af en waarom gebruik je dan andere lak aan de noordkant van je woning? Welke verf gebruik je voor metaal of kunststof? Je professionele schilder weet precies welke verf, beits of lak geschikt is in een situatie en zal je adviseren over merk, soort en gebruik.

Onderhoud is erg belangrijk

Een pand dat recent is geschilderd, ziet er mooi en verzorgd uit. Door het schilderwerk regelmatig te reinigen en waar nodig, bij te werken, blijft alles er ook goed uitzien. Helaas wordt het onderhoud vaak vergeten, met als gevolg dat de verflaag aangetast raakt en uiteindelijk zelfs kan loslaten. Bij John Westhof Schildersbedrijf bieden we onze klanten een onderhoudscontract, met elke twee jaar aandacht voor het schilderwerk. Uiteindelijk is dat vaak nog voordeliger dan af en toe een complete schilderbeurt en uw schilderwerk ziet er altijd netjes uit.

Recente projecten

Schilderwerk buiten

Lees verder
Schilderwerk Ferdinand Huyklaan

Lees verder
Schilderwerk boekenwinkel

Lees verder

Contact

John Westhof Schildersbedrijf
Krommeweg 31
3762 DN Soest

035 - 601 59 76
06 - 54 99 36 23
info@johnwesthof.nl

Referenties

Johns ogen beginnen te glimmen bij een goede pot verf en als hij iets vertelt over schilderwerk doet hij dat vol passie. Inmiddels heeft hij bij ons thuis geschilderd, het werk is bijna af en ik ben blij met het resultaat!

Ida Scholten, Soest