035 - 601 59 76|info@johnwesthof.nl
Slide A

Behangen en Muurdecoratie

Slide D

Onderhoud aan kozijnen

Slide C

Ambachtelijk vakmanschap

Diensten

Schilderwerk
Schilderen is een vak. Wie ooit zelf de kwast ter hand heeft genomen, weet dat het moeilijker is dan het lijkt. Mooi schilderwerk vraagt om een vakman.

Behangen
Het kan lastig zijn om het behang mooi strak tegen de wand te krijgen. Behangen is een ambacht en alleen een professioneel behanger levert vakwerk.

Wanddecoratie
De mogelijkheden die verf en wandbekleding bieden, zijn eindeloos. Door kleur, materialen, patronen en texturen goed te combineren, creëer je precies de sfeer die je wenst.

Restauratie
Bij restauratiewerkzaamheden draait om kennis en kunde. Kennis van oorspronkelijke materialen, kleurgebruik en de originele technieken.

Kleuradvies
Veel mensen vinden het moeilijk om een keuze te maken in kleur. Onze jarenlange ervaring helpt ons om een goed kleuradvies te geven.

Onderhoudscontract
Het schilderwerk aan uw pand vraagt om periodiek onderhoud. Door de dakgoten, boeien, windveren, kozijnen en deuren regelmatig te reinigen blijft de verf mooi.

Contact

John Westhof Schildersbedrijf
Krommeweg 31
3762 DN Soest

035 - 601 59 76
06 - 54 99 36 23
info@johnwesthof.nl

Referenties

Johns ogen beginnen te glimmen bij een goede pot verf en als hij iets vertelt over schilderwerk doet hij dat vol passie. Inmiddels heeft hij bij ons thuis geschilderd, het werk is bijna af en ik ben blij met het resultaat!

Ida Scholten, Soest